ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ

0

 

του Ειδικού Συνεργάτου (7 – 7- 2014)

Τούτο το καλοκαίρι προμηνύεται απρόσμενα θερμό. Εκεί που πήγαινε να στρώσει η δουλειά και η χώρα έφτανε στην πολυπόθητη ανάκαμψη (κατά πως λένε οι Διεθνείς Οίκοι δηλαδή), να σου πετιέται από ξαρχής το σκάνδαλο του ΓΑΠ ( http://olympia.gr/2014/07/06/έντρομη-απάντηση-του-εγκληματία-παπα/#more-399872 ). Και που να τρέχουν τώρα μες στη ζέστη δικαστές και δικηγόροι, ανακριτές κι εισαγγελείς. Άλλωστε όπου να ‘ναι πλουτίζουμε αγρίως. Γίναμε κ εμείς Σαουδαραβία κ Κατάρ, με τον ΓΑΠ και το έλλειμα θα ασχολούμαστε τώρα?

Ορίστε, τα καλά οικόπεδα που ξεχειλίζουνε πετρέλαιο (  http://www.tanea.gr/news/economy/article/5136958/apokalypthria-gia-ta-thalassia-oikopeda-me-ydrogonanthrakes-se-ionio-kai-notia-krhth/ ). Από Ιόνιο μέχρι κάτου από τσι Κρήητης τα νερά! Βέβαια για το Αιγαίο δεν λεν κουβέντα ακόμη τα παιδιά γιατί ο γείτονας φωνάζει.

Και μια που  τ’ αναφέραμε, το σκέφτηκε ο γείτονας και είπε. Μπρε σεις, Σαουδάραβες μου γίνατε, να μην έχετε ούτε ένα μιναρέ, ούτε ένα μουεζίνη? Μπρε το πετρόλι πάει με μπούρκες, ταιριάζει και το χρώμα! Μπρε να βοηθήσουμε τα παιδιά απέναντι, για πιάσε μπρε συ μερικά από αυτά τα καλά παιδιά απ’ το Ιράκ να φέρωμε κανά δυο μέχρι το Αιγαίο. Κ τσουπ, και νά ‘σου τους απέναντι απ’ τα Δωδεκάνησα με μια σημαιάρα να! ( http://olympia.gr/2014/07/07/εμφανιστηκαν-τζιχαντιστεσ-απεναντι/ ) «Ένας είναι ο Θεός και ο Άγιος Μωάμεθ ο προφήτης του…» και τρέχα γύρευε! Βέβαια είναι και οι κακές οι γλώσσες που λεν ότι την ιστορία αυτή τη στήσανε μαζί Άγγλοι κι αμερικανοί και βρήκανε το μπουνταλά το γείτονα να τους κάμει τη δουλειά καθ ότι μεγαλοϊδεατιστής και  κλασσικό κορόιδο. Από τη Ρώμη ως τα δώθε μια χαρά δουλεύει το “διαίρει και βασίλευε”.

Ήταν ας πούμε μια φορά κι έναν καιρό μια ωραία Γιουγκοσλαβία, κοίτα τώρα να δεις πόσες γίνανε! Ίσαμε πέντε χώρες, πέντε χωρατά! Από πέντε χωριά χωριάτες! Ενώ από κάτω από του γείτονος, ίσαμε δεκαπέντε λέει θα γίνουν. Ε μα με τόσα τουβλάκια στα θεμέλια είναι δυνατό να μη βουλιάξει κι αυτός στο τέλος? Σα να ‘χα τσιμεντόπλιθες και να έβαλα χαλίκια! Τι να σου κάνει και ο μαντρότοιχος.

Και τώρα που είπα Γιουγκοσλαβία, μου ήρθαν κάτι μνήμες αμυδρές. Είχανε λέει τότες προβλήματα μεγάλα με τον αγώνα τον καλό, και που να βρίσκεις σφαίρες, όπλα, άρβυλα, εξαρτήσεις και τα καλά παιδιά οι Αλβανοί το σκέφθηκαν το θέμα και το έψαξαν σε βάθος. Σου λέει, τι αιχμάλωτοι, τι αγνοούμενοι και ποιος θα τους γυρεύει. Δε βαριέσαι πάρ’ τους τη νεφραμιά να ζήσει και κανένας γερο-Γερμαναράς που έχει να πληρώνει! Και πέρασαν κάτι χρόνια και μετά το θυμήθηκαν οι Ευρωπαίοι που είναι και πεπολιτισμένοι και δεν τρώνε ανθρώπους πια λέει εδώ και μερικές χιλιάδες χρόνια και τους σηκώθηκε λέει η τρίχα και ζήτησαν κι αυτοί ανακριτές και εισαγγελείς και άκρη δεν βγάζανε. Δεν ξέρω αν τους αναδεύτηκαν και τίποτις όργανα από εκείνα τα κλεμμένα! Ε λοιπόν, παρ’ όλη εκείνη την ανατριχίλα, τώρα τελευταία τους ξανάρθε η όρεξη και θες επειδή τους άρεσε η γεύση, θες τους ξανακόλλησε η κακιά η έξις, πάντως με το που είδαν τη φουκαριάρα την Ουκρανία της άλλαξαν τα φώτα! Τι νεφραμιές, τι σκωταριές και τι γλυκάδια. Αυτή τη φορά ξεφάντωσαν! Ας είναι καλά τα παιδιά τα χακεράκια που μας ανοίγουνε τα μάτια ( http://olympia.gr/2014/07/06/εμποριο-οργανων-των-ουκρανων-φανταρω/ ).

Διότι όπως λένε η όρεξη έρχεται τρώγοντας! Άιντε και καλό βόλι!

.Το περιοδικό δεν συμφωνεί απαραίτητα με τα γραφόμενα από έκαστο αρθρογράφο. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση άρθρου ή τμήματος άρθρου χωρίς την αναφορά του ονόματος του περιοδικού και του ονοματεπώνυμου ή ψευδώνυμου του αρθρογράφου.

Share.

About Author