Η κτηνωδία τού φασιστικού καθεστώτος της Τουρκίας

0

                    Η κτηνωδία τού φασιστικού καθεστώτος της Τουρκίας

                                                                                 

                                                                                                                     Από  την Άννα Μπαλάνα

Αυτά τα τέρατα, οι γκρίζοι λύκοι οι φασίστες τής Τουρκίας που έχουνε κατασπαράξει ένα ολόκληρο έθνος 25.000.000 ανθρώπων (στην Τουρκία μόνο), αυτή τη στιγμή διαπράττουν την πιο άγρια και χειρότερη γενοκτονία. Εισβάλλουνε με τάνκς σε πόλεις τού Κουρδιστάν, βομβαρδίζουν ανελέητα, σκοτώνουν άντρες, παιδιά και γυναίκες έγκυες, καταστρέφουν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους, σε πολλές περιοχές δεν έχουνε νερό να πιούνε πια, δεν έχουνε ρεύμα. Αυτές τις μέρες έδειξε κάτι ανατριχιαστικό η τηλεόραση. Πιάσανε Κούρδους και τους ξεγυμνώσανε, τους αφήσανε έτσι γυμνούς, ποιός ξέρει και τί άλλο τους κάνανε, τους φωτογραφίζανε κιόλας με τη δικαιολογία ότι μπορεί να έχουνε εκρηκτικά επάνω τους. Τις προάλλες δείχνανε στις τηλεοράσεις τούρκους στρατιώτες να σέρνουνε πτώματα Κούρδων και να κλωτσάνε τα κεφάλια τους (των πεθαμένων). Η βαρβαρότητα είναι διάχυτη.Η κτηνωδία τους έχει ξεπεράσει κάθε ανθρώπινο όριο.

Τί κάνει η παγκόσμια κοινή γνώμη; Η πολιτισμένη Δύση; Οι πολιτισμένοι λαοί της Ε.Ε. ;

Ο γερμανός πρεσβευτής στην Τουρκία πριν λίγες μέρες, συμφωνούσε  με τις πρακτικές τού Ερντογάν, τού στρατού και τής αστυνομίας  να εξοντώνουν τους Κούρδους με τη δικαιολογία ότι είναι τρομοκράτες. Όποιος διεκδικεί να μιλάει τη γλώσσα του, νάχει ελεύθερη χώρα, να ταῒζει τα παιδιά του και να ζει ειρηνικά είναι  τρομοκράτης; Οι γερμανοί συναινούν  σε όλα  αυτά για να διασφαλίσουν τα κέρδη τους από πωλήσεις όπλων προς την Τουρκία όπου χρησιμοποιούνται εναντίον τών Κούρδων.Καθώς επίσης  και από διάφορες άλλες επιχειρηματικές διαδικασίες. Δηλαδή, οι ευρωπαϊκοί λαοί και οι ηγεσίες τους είναι συνένοχοι στην εξόντωση τού Κουρδικού λαού.

Αυτός ο δυστυχισμένος και εξοντωμένος λαός ο οποίος καταδιώκεται τους δύο τελευταίους αιώνες από τους τούρκους και τους ευρωπαίους δυνάστες πρέπει σύντομα να βρει την ελευθερία του και την  αυτοδιάθεσή του και να σχηματίσει ένα δικό του κράτος. Και επειδή δεν μού αρέσει η τελευταία λέξη,μιά ελεύθερη χώρα.Και με τους υπόλοιπους  Κούρδους από τις γειτονικές χώρες. Ιράν, Ιράκ και Συρία. Μόνο σε αυτά τα τρία τελευταία, υπάρχουν 10.000.000…

 Το περιοδικό δεν συμφωνεί απαραίτητα με τα γραφόμενα από έκαστο αρθρογράφο. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση άρθρου ή τμήματος άρθρου χωρίς την αναφορά του ονόματος του περιοδικού και του ονοματεπώνυμου ή ψευδώνυμου του αρθρογράφου.

Share.

About Author